Kundföretaget
Ståthöga Verkstad AB befinner sig i en expansiv fas och gör nu en satsning där man ska starta upp en skäravdelning. Vi söker nu en skärmaskinsoperatör som ska vara med och bygga den nya avdelningen.

Ståthöga Verkstad AB är ett underhållsföretag som arbetar med förebyggande underhåll, mekanik, plåt, smide, stålkonstruktioner och transportörsteknik mm. Våra kunder finns inom processindustri, värmekraftverk, sågverk, byggsmide, kross- och återvinningsindustri. Arbetsområdet är främst Norrköping och angränsande kommuner i Östergötland. www.stathoga-verkstad.se

Arbetsbeskrivning
Som skärmaskinsoperatör på Ståthöga Verkstad är du delaktig i uppbyggnaden av den nya avdelningen. Du kommer att arbeta med helheten, allt från inköp av maskiner, logistikhantering, planering och inköp av material. Daglig kontakt med kunder ingår i tjänsten.

Du kommer också att jobba operativt i skärmaskinen.

Din profil
Ordning och reda präglar ditt arbetssätt. Du är driven och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och är noggrann.

Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Ansök här